GSM Gateway ITS Telecom CGW-T

44.215,92 RSD (Fiksna • Cena sa PDV-om)


Getel d.o.o. [ Svi oglasi ]  [ 0 Komentari ]

Kratak opis

Pregledano: 455 put/a

Marka: -

Model: -

Stanje: Novo

Moguća zamena: Ne

Rok važenja : -

Min. količina : -

Lokacija: Novi Sad

Web adresa: -

Kontakt prodavca

Kliknite da vidite broj telefona
Ime i prezime Broj telefona
Getel (021) 475-5184
Getel (060) 475-5184
Getel (069) 475-5184

Prijavite se da biste poslali poruku
Telefoniranje nikada nije bilo jeftinije!!! Vaši telefonski računi su visoki? Najbolje bi bilo da prestanete da telefonirate ili da telefoniranje svedete na najmanju moguću meru!

Vi ste odgovorni i štedljivi i neće vam biti teško da se suzdržite, ali šta da radite sa kolegama? Ne možete da zabranite da telefoniraju jer je to u funkciji posla, a nemate volje, snage i vremena da izigravate žandarma u firmi!

Šta da radite? Kupite GSM Gateway i instalirajte ga na vašu postojeću telefonsku centralu!

Zašto bi ste kupili GSM Gateway? Prateći statistiku telefonskih poziva mnogih firmi, ustanovili smo da se preko 80% telefonskog saobraćaja odvija prema mobilnim telefonskim brojevima, kada vaše kolege zovu poslovne partnere sa fiksnog telefonskog broja na mobilni telefonski broj, plaćate 7 dinara po minuti!

Gde se ostvaruje najveća ušteda? Kupovinom tarifnog paketa od 1.000 dinara za neograničen broj minuta prema svim mrežama, kod bilo kog od postojeća tri peratera mobilne telefonije ( MTS, Telenor, VIP ).

Sada je telefoniranje skoro pa besplatno!

Novije telefonske centrale poseduju funkciju ARS ( funkcija za biranje najjeftinijeg poziva ), ne razmišljate o tome sa koje telefonske linije će vaši kolege da zovu jer to sistem radi sam. Ako je recimo kolega izašao na fiksnu telefonsku liniju broj 3 ( npr. 011/123-456 ) i pokušao da nazove mobilni telefonski broj 064/654-321, sistem će ga automatski preusmeriti na liniju broj 6 ( npr. 064/123-456 ) koja je u istoj mreži sa biranim telefonskim brojem, a samim tim poziv je najjeftiniji.

Koliko mesečno možete da uštedite? Analiza je pokazala da mesečno možete da uštedite minimalno 30%, u nekim slučajevima uštede se ostavaruju i 10 puta, u praktičnom smislu reči investicija u GSM Gateway se isplati za svega 3 meseca korišćenja.

Iz tog razloga GSM Gateway je proglašen za najkorisniji uređaj u našoj prodaji za proteklih 9 godina.

Sa ponosom ističemo, da smo firmama širom Srbije i proteklih 9 godina od kada je počela instalacija GSM Gateway uređaja, uštedeli stotine miliona dinara!

GSM Gateway poseduje višenamenski LCD displej sa identifikacijom poziva, veoma je jednostavan za korišćenje i programiranje, odlikuje se fantastičnom pouzdanošću u radu ( u slučaju nestanka struje ili ispadanja predajnika operatera mobilne telefonije sa mreže, uređaj se automatski vrati sam u prethodno stanje ), jednom ga instalirate i zaboravite da ga imate, a on svaki dan štedi novac za vas.

Ako ste tokom godine ostvarili prihode na koji treba da platite porez na dobit preduzeća, GSM Gateway je svakako dobra investicija iz tri razloga: umanjujete osnovicu za plaćanje poreza na dobit, ostvarujete uštede, izbegavate nepotrebno zračenje mobilnog telefona.

Preduzeće GETEL d.o.o je ekskluzivni distributer kompanije ITS za tržište Srbije.

Tip gateway-a GSM Gateway za jednu analognu telefonsku liniju - Trunk
Kompatibilnost kompatibilnost sa svim kućnim telefonskim centralama, kompatibilnost za GSM mrežama 900/1800MHz, 850/1900MHz
Displej pokazuje status signala, status linije, naziv operatera, identifikaciju poziva i podatke prilikom programiranja
Programiranje urađaj isporučujemo kompletno programiran za mreže: MTS , Telenor i VIP
Dimenzije 23 x 15 x 5 cm
Težina 590 grama
Komplet sadrži GSM Gateway, antenu dužine 2 metra za magnetnim postoljem, strujni adapter, korisničko upustvo, garancija 24 meseca

Imate pitanje?

Pitajte Prodavca
[ Nedostupan ]

Poslednji pristup pre 3 dan/a


Prijavite se da postavite pitanje

Pitanja i odgovori