Mojo Spice sapun za bradu

950,00 RSD (Fiksna • Cena bez PDV-a)

Mojo Beard [ Svi oglasi ]  [ 0 Komentari ]

Kratak opis

Pregledano: 62 put/a

Marka: -

Model: -

Stanje: Novo

Moguća zamena: Ne

Rok važenja : -

Min. količina : -

Lokacija: Šabac

Web adresa: -

Kontakt prodavca

Kliknite da vidite broj telefona
Ime i prezime Broj telefona
Nikola (065) 664-7916

Prijavite se da biste poslali poruku
Mojo Spice Sapun Za Bradu je specializovani proizvod za higijenu Vaše brade, kreiran na bazi prirodnih sastojaka koji temeljno čisti a ne isušuje kožu. Naprotiv, hidrira je i štiti od gubitka vlažnosti a istovremeno je hrani bogatim uljima. Bradu neguje, jača i štiti od gljivičnih i bakterijskih infekcija i priprema je za sledeći korak nege: Mojo Beard Ulja, Mojo Beard Balzami, Mojo Beard Buteri ili Mojo Beard Voskovi Za Brkove. Upotpunite kolekciju sa nekim od naših češljeva i četki.

MIRISNA NOTA
Savršen izbor mirisa za zimu - toplo i umirujuće. Sjajna mešavina začina cimeta mešana sa toplim mirisom vanile. U pozadini, blaga nota rendane kore pomorandže upotpunjuje ovaj neverovatan spoj. Blaga, dugotrajna i neutralna, ova mirisna nota se odlično uklapa sa drugim mirisima i ne ometa miris Vašeg parfema.

SASTOJCI
Aqua, Coconut oil, Ethyl alcohol, Sugar, Propylene Glycol, Acidum Stearicum,Castor oil, Glycerin, Sodium hidroxide, Titanium dioxide, Phenoxyethanol/Ethyhexyglycerin, Shea butter,Almond oil, Avocado oil, Olive oil, Ylang Ylang essential oil,Vanilla fragrance oil,Orange essential oil,Dried bark of orange, Vitamins: E, A, B1, B2, B6, D, C, K

100g

Svaki proizvod je prošao detaljne mikrobiološke analize i kontrolu kvaliteta u akreditovanoj laboratoriji Zavoda za javno zdravlje.

Imate pitanje?

Pitajte Prodavca
[ Nedostupan ]

Poslednji pristup pre 2 nedelja/e


Prijavite se da postavite pitanje

Pitanja i odgovori