Svetleće reklame za ugostiteljske objekte

Dogovor

Duga-el d.o.o. [ Svi oglasi ]  [ 0 Komentari ]

Kratak opis

Pregledano: 121 put/a

Marka: -

Model: -

Stanje: Novo

Moguća zamena: Ne

Rok važenja : -

Min. količina : -

Lokacija: Šabac

Web adresa: www.dugael.rs/sr/o-nama/

Kontakt prodavca

Kliknite da vidite broj telefona
Ime i prezime Broj telefona
Katarina (015) 346-297

Prijavite se da biste poslali poruku
Duga-el doo-kretivan svet reklama i pečat za vaš vizuelni identitet.
Duga-el doo je osnovana 1996. godine kao mala porodična firma, čije se poslovanje širilo sa potrebama i zahtevima trzišta.
Naša prvenstvena delatnost je bila izrada svetlećih reklama, neonskih, sa fluo cevima,3D reklama, firmopisačke usluge, brendiranje objekata, izrada putokaza i obrada klirita. Kada se trzište širilo tako smo i mi naše poslovanje širili i težili na primeni novih tehnologija nabavku i ugradnju novih materijala - prvenstveno alubonda i aluminijskog lima.
U našoj proizvodnji koristim nove mašine za obradu - savijanje, sečenje, vakumiranje farbanje materijala: CNC-mašina,Vakum-mašina, ploter, kater i dr. Težimo da se naša poslovna politika zasniva na stalnom unapređenju poslovanja, pratimo tržište i unosimo dosta novina za samu izradu i usluge što pratimo kroz kontrole; obuke radnika, pratimo trend novih sertifikovanih sistema za upravljanje kvalitetom (ISO 9001).
Pored svetlećih reklama naše tržište se proširilo na oblaganje benzinskih pumpi alubondom i alu limom. Za benzinske stanice izrađujemo čelične konstrukcije, krovno – pokrivačke radove, oblaganje atike, stubova, mostova, kao i postavljanje spuštenog plafona - dampe i toteme sa digitalnim ciframa i daljinskim upravljanjem.

Duga-el kao moderna firma već nekoliko godina sluša i ispunjava Vaše ideje i pretvara ih u realnost. Profesionalna lica i obučeni radnici su Vam na usluzi u svakom polju Vaših potreba i želja.
To dokazuje i naša referentna lista i objekti širom Srbije, Bosne, Crne Gore, Hrvatske koje smo uradili i na više od 90 lokacija benzinskih pumpi smo ostavili svoje ime.

A za reklame se možemo pohvaliti sa mnogo većom brojkom - više od 20 000 urađenih
i montiranih reklama sijaju zahvaljujući nama.
Na samo nekoliko kilometara od centra Šapca i Industrijskoj Zoni DUGA-EL pruža da svaka saradnja i razvoj ideje budu jedinstveni i moderni.

Imate pitanje?

Pitajte Prodavca
[ Nedostupan ]

Poslednji pristup pre 2 mesec/a


Prijavite se da postavite pitanje

Pitanja i odgovori