Tester i ultrazvučni čistač benzinskih dizni injectora PS 11.1

71.000,00 RSD (Fiksna • Cena bez PDV-a)


Vabsonic [ Svi oglasi ]  [ 0 Komentari ]

Kratak opis

Pregledano: 224 put/a

Marka: -

Model: -

Stanje: Novo

Moguća zamena: Ne

Rok važenja : -

Min. količina : -

Lokacija: Niš

Web adresa: -

Kontakt prodavca

Kliknite da vidite broj telefona
Ime i prezime Broj telefona
Dejan (065) 333-3364

Prijavite se da biste poslali poruku
Tester i ultrazvučni čistač benzinskih dizni - injectora je profesionalni uređaj koji je jednostavan za rukovanje, potpuno autonoman i bezbedan, namenjen profesionalnoj upotrebi u autoservisima i omogućava testiranje funkcionalne ispravnosti i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni.

Testiranje funkcionalne ispravnosti dizni sprovodi se kroz sledeće faze:

test curenja,
test izgleda mlaza dizni i
test količine protoka tečnosti kroz dizne u jedinici vremena.
Test količine protoka dizni vrši se pri opcionoj simulaciji rada motora u opsegu od 800 do 6200 o/min, dužini trajanja impulsa od 1 do 18 ms i u zavisnosti od potrebe, uređaj pruža mogućnost testiranja od jedne do četiri dizni istovremeno.

Uređaj je opremljen pumpom sa regulatorom pritiska koja uvek održava radni pritisak u opsegu od 2,8 do 3,2 bara. Poseduje konektore i kablove za povezivanje dizni uz pomoć kojih se vrši pobuda dizni za vreme testiranja i ultrazvučnog čišćenja.

Pozadinsko led osvetljenje sa regulacijom ugla osvetljena omogućava lakše uočavanje izgleda mlaza dizni. Nakon testiranja dizni automatski se vrši pražnjenje kalibrisanih menzura. Magistrala je izrađena od mesinga, a svi materijali su pocinkovani. Uređaj je izrađen od kvalitetnog lima koji je plastificiran.

Komplet uređaja čine i mesingani reduciri, koji omogućavaju povezivanje gotovo svih vrsta dizni evropskih i japanskih proizvođača i tečnost za testiranje dizni.

Na komandnoj tabli uređaja odštampano je uputstvo za rukovanje uređajem. Postupanjem u skladu sa navedenim procedurama omogućava se laka obuka i rukovanje uređejem, čime je omogućeno da istim jednostavno rukuju i manje upućena lica.

Postoji mogućnost isporuke uređaja sa različitim modelima ultrazvučnih kadica iz naše ponude.

Garancija na uređaj je dve godine, a uz kupljeni uređaj dobijate detaljno uputstvo za upotrebu, račun i pisanu garanciju.

Imate pitanje?

Pitajte Prodavca
[ Nedostupan ]

Poslednji pristup pre 2 nedelja/e


Prijavite se da postavite pitanje

Pitanja i odgovori