Ultrasonic DPFcleaner - za ultrazvučno pranje Diesel Particulate Filtera

1.250,00 RSD (Fiksna • Cena bez PDV-a)


Vabsonic [ Svi oglasi ]  [ 0 Komentari ]

Kratak opis

Pregledano: 192 put/a

Marka: -

Model: -

Stanje: Novo

Moguća zamena: Ne

Rok važenja : -

Min. količina : -

Lokacija: Niš

Web adresa: -

Kontakt prodavca

Kliknite da vidite broj telefona
Ime i prezime Broj telefona
Dejan (065) 333-3364

Prijavite se da biste poslali poruku
Diesel Particulate Filter ili skraćeno DPF je filter čađi savremenih dizel motora. Naslage čađi u filteru nastaju kao posledica nekompletnog sagorevanja dizel goriva u motoru, a pre svega prilikom vožnje automobila u gradu. Kod redovnog korišćenja vozila regenerizacija DP filtera se radi na svakih 1000 km. Kada se filter prezasiti naslagama čađi dolazi do zapušenja, smanjenja protoka izduvnih gasova, što dovodi do povećanog pritiska u izduvnom sistemu, gubitka snage motora, aktivacije moda ograničenog broja obrtaja motora i oštećenja drugih sklopova motora.

Ultrasonic DPFcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje - pranje. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog pranja.

Korišćenjem Ultrasonic DPFcleaner-a za ultrazvučno pranje, efikasno se uklanjaju naslaga čađi i drugih nećistoća sa delova i sklopova Diesel Particulate Filtera koji su izrađeni od kompozitnih meterijala, keramike, silicon karbida i metalnih vlakana.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:
Napraviti rastvor Ultrasonic DPFcleaner-a i vode (dejonizovane ili demineralizovane) u odnosu 1:15. Rastvor sipati u ultrazvučnu kadu, potopiti DPF koji se čisti, zagrejati na temperaturu od 40-45˚C i početi sa ultrazvučnim pranjem. Zameniti rastvor kada se zamuti i ponoviti postupak. Nakon ultrazvučnog pranja, tretirani predmet obavezno isprati vodom.

UPOZORENJE:
Ultrasonic DPFcleaner je namenjen isključivo za ultrazvučno pranje DPF-a koji je demontiran sa vozila. Ne sme se sipati u rezervoar automobila ili u motor!

Ako niste sigurni da je proizvod bezbedan za materijal koji čistite, isprobajte na malom delu površine. Izbegavati kontakt sa kožom, sluzokožom i očima. Može izazivati teške opekotine kože i oštećenje oka. Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice, zaštitnu odeću, zaštitne naočari i zaštitu za lice.

Cena pakovanja 1 litra : 1250 rsd
Cena pakovanja 3 litra : 3150 rsd
Cena pakovanja 5 litara : 5000 rsd
  • Namena: Profesionalna upotreba u auto servisima i uslužnim delatnostima
  • Specifična namena: Za ultrazvučno čišćenje - pranje DP filtera (filtera čađi dizel motora)
  • Optimalna temperatura čišćenja: 40 do 45 stepeni
  • Razblaženje: U odnosu 1:15 (za rastvaranje preporučena demineralizovana ili dejonizovana voda)
  • Hemijski uticaj na DPF: Ne oštećuje materijale od kojih su DPF napravljeni i ne dovodi do oksidacije

Imate pitanje?

Pitajte Prodavca
[ Nedostupan ]

Poslednji pristup pre 2 nedelja/e


Prijavite se da postavite pitanje

Pitanja i odgovori