Portal zalihe.com namenjen je svim privrednim subjektima koji žele da oslobode kapital zarobljen u zalihama robe, sirovina, materijala, poluproizvoda i gotovih proizvoda i na taj način ubrzaju svoj obrt. Takođe, portal zalihe.com predstavlja idealno mesto za privrednike koji žele da pronađu nove dobavljače i sprovode nove nabavke po znatno nižim cenama!

Kako biste uspešno postavljali oglase na portalu zalihe.com, neophodno je da nakon registracije odaberete neki od oglasnih paketa iz naše ponude koji najviše odgovara Vašim potrebama. Nakon evidentiranja uplate, na Vaš nalog biće odobren kredit za objavljivanje oglasa.

Postavljeni oglas se odmah nakon objavljivanja nalazi na naslovnoj stranici portala zalihe.com i za vreme trajanja oglasa potencijalni kupci ga mogu pronaći u okviru izabrane kategorije. Vaš oglas će takođe biti prosleđen i na e-mail adrese svih korisnika portala koji su zainteresovani za oglase iz date kategorije.

Prilikom postavljanja oglasa na portal zalihe.com možete birati između „osnovnog“ i „izdvojenog“ tipa oglasa. “Izdvojeni” oglasi su uvek pozicionirani prvi u odnosu na ostale oglase iz određene kategorije i nalaze se na naslovnoj stranici sajta za sve vreme trajanja oglasa.

Prilikom unosa oglasa na portal zalihe.com, možete birati njegov period trajanja na 30, 60 ili 90 dana.

Cene oglasa su naznačene u odeljku "Paketi". Za više informacija kontaktirajte nas putem kontakt forme.

Ukoliko ste zaboravili svoju loziku za prijavljivanje na portal zalihe.com, neophodno je da kliknete na link “Zaboravili ste lozinku” , nakog čega će na Vašu e-mail adresu stići link za resetovanje lozinke.

Niste pronašli odgovor?

Kontaktirajte nas za više informacija

Kontakt